2015. február 3., kedd

Să vedem ce am căutat eu, pe baza căror criterii am ales compania MLM? DXN Romania


- Să aibă un produs real – să nu fie doar ceva lucru online sau drept de cumpărare, poziție sau ceva lucru simbolic prin care încearcă să se facă credibil un autentic joc-pilot!

- Să nu fie incluse exagerări deliberate care să te îmbete cu apă de ploaie,spații imprimate cu caractere mici!

- Să fie un astfel de produs pe care și până acum l-am cunoscut, l-am folosit, să nu vrea să mă convingă de un nou mod de înregistrare, la prețuri noi!

- Să fie un astfel de produs pe care și atunci l-aș cumpăra,la prețul cerut, chiar și dacă nu ar exista oportunitatea de afaceri!

- Să fie o astfel de afacere pe care oricine ar putea să o facă, care nu are nevoie de o investiție financiară uriașă, în care nu există constrângeri și nu poți pierde nimic cu ea!

- Să fie un astfel de produs care nu necesită competență profesionale pentru prezentarea lui și pentru care nu trebuiesc folosite strategii de manipulare!


- Să fie un astfel de produs și de afacere pe care pot să o efectuez și online și cu care pot face recrutări și pe plan internațional!

- Compania să aibă cel puțin 10 ani, să aibă cifre de afaceri publice care arată o creștere!

- Compania să poată să fie contactată de către oricine din țările respective, inclusiv Romania.

- Să aibă propriul serviciu cu clienții, să existe oportunitatea de a face reclamații!

- Să nu fie niciodată probleme cu furnizarea de produse și cu plata comisioanelor! Conducătorii să fie disponibili și accesibili!

- Compania să fie legală și să respecte legile, să nu-ți faci griji că ceva ar putea afecta reputația ta!

- Planul de marketing să fie ușor de înțeles, previzibil, echitabil, inspirat și realizabil! Să nu fie incluse constrângeri pe baza cărora membrilor le este impus să cumpere produsele chiar și dacă nu au nevoie de ele, chiar dacă nu-și pot permite!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése