2015. február 3., kedd

DXN Romania - Csat Geza


Motto: „... nu te poti considera un om liber doar pentru faptul ca faci ceea ce vrei, adevarata libertate este sa nu faci ceea ce nu vrei..."

Bine ati venit pe website-ul meu!
Povestea mea a inceput cu vreo cativa ani in urma cand doctorii mi-au diagnosticat un diabet de gradul II. Timp de un sau doi am tot incercat sa culeg informatii despre metodele "traditionale", despre solutiile alternative, utilizate de medicii occidentali in tratarea acestei boli. Astfel am dat peste firma DXN si totodata am aflat despre gama de produse Ganoderma. Un fost coleg de liceu - bunul meu prieten - demult imi vorbise despre Ganoderma si despre efectele ei miraculoase, dar atunci nu prea l-am luat in serios, pana acum, cand imi pare rau ca am procedat asa.
Intr-o zi am citit intr-un material informativ ca ciuperca pentru ceara de sigiliu (Lingzhi) are un rezultat extraordinar in tratarea diabetului de gradul II. Din acest articol am aflat totodata ca Ganoderma este denumirea latina a acestei ciuperci. M-am bucurat foarte mult de descoperirea facuta! Imediat l-am cautat pe fostul meu coleg de liceu, bunul meu prieten, pentru a ma ajuta sa-mi procur de urgenta produsele necesare pentru tratarea bolii mele.

Din acel moment folosesc zilnic produsele Ganoderma si pot sa va aduc la cunostinta, spre marea mea bucurie si satisfactie ca, incetul cu incetul, starea mea de sanatate s-a imbunatatit, am renuntat la injectiile cu insulina. Sunt de ajuns doar tabletele, suplimentate cu produsele Ganoderma specifice pentru tratarea diabetului.
Pe parcus am luat contact cu filozofia de afaceri a companiei DXN, cu activitatea ei si am ajuns la concluzia ca acesta este, intr-adevar, lucrul care si mie mi-ar place sa-l fac!
Mai mult, aceasta munca o pot efectua acasa, prin intermediul internetului, rezultatele depasind toate asteptarile mele! Sistemul MLM, crearea pasiva de venituri, mi-a fost dintotdeauna simpatic, dar nu si metoda !

Nu am vrut sa devin un MLM insistent, care-si sacrifica rudele, prietenii pe altarul Marii Afaceri! Nu pot si nu vreau sa vand nimic, nu vreau sa iau parte la conferinte in calitate de cel care aplauda entuziasmat... sa mai insirui?
Fara nici un fel de exagerare, va pot spune ca nu exista o afacere mai simpla si mai buna decat aceasta:
standard mondial, accesibil tuturor, produse de consum zilnic
companie puternica si stabila
reteaua profesionalista de marketing, disponibilitati online
venit pasiv disponibil- batranete fara ganduri- cu cat mai repede, cu atat mai bine
Sunt fericit ca am gasit posibilitatile oferite de DXN, care pe langa ajutorul pe care mi l-a dat in imbunatatirea sanatatii, mi-a oferit si senzatia de libertate si independenta!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése