2015. január 3., szombat

DXN Románia. Adevăratul venit pasiv, în şase pasuri simple. Primul pas.

Acum iţi arăt ce trebuie să faci, cu paşi simpli, ca în maxim şase luni să obţii un venit pasiv în afacerea cu cafea Ganoderma DXN.
Sună bine? Să începem!
Primul pas:
Crearea propriei motivaţii!
Poate că pe termen scurt poţi forţa pe cineva la obţinerea unor performanţe dar pe termen lung rămân doar cei cu motivaţie interioară. Motivaţia interioară proprie este foarte greu de menţinut sub influenţe externe.
Există antrenori profesionişti de motivaţii, cu ajutorul cărora poţi obţine rezultate temporare, dar este puţin pentru un success adevărat.
Pentru rezultate este nevoie de credinţă , convingerea TA sinceră şi rezistenţă, nu un teren cu obligaţii şi performanţe forţate.
Deci în primul rând gândeşte-te bine! Ai ţeluri, care sunt acestea şi de ce eşti în stare să faci pentru a le atinge?
Un mare adevăr: În viaţa comercială poţi căuta două lucruri, bani şi obiecţii.
Problema financiară a celor mai mulţi provine din faptul că venitul provine din activităţi pe care nu le prestează permanent, aceste venituri încetează. Dacă şi TU aparţii acelora, dar vrei să schimbi ceva, trebuie să gândeşti în modul în care să obţii venituri pasive.
Poate că ocazia oferită de noi nu este cea potrivită, nu te poţi asocia cu ea. Nici o problemă, sunt multe alte ocazii, caută în continuare şi î-ţi   doresc să le găseşti!
Dacă te-a atras ceva la afacerea cu cafea Ganoderma DXN, dar încă nu eşti pregătit pentru a decide, încearcă să rânduieşti fără sentimente, dar logic, motivele pentru care trebuie (sau nu) să ni te alături. Încearcă să grupezi din punctul TĂU de vedere argumentele care sunt pentru sau împotriva acestei afaceri. Aici găseşti ajutor pentru aceasta: http://cafea.cafeaganoderma.ro/business_opportunity

Ştii care este motivul principal pentru care oamenii nu intră în asemenea afaceri, sau dacă da, nu vor avea success şi nu vor obţine niciodată venituri pasive?
Aceea că nu-şi pot menţine voinţa pentru afacere.
Rude, prieteni, cunoştinţe neinformate reusesc să facă să se răzgândească încă de la început, pentru că nu sunt suficienţi de pregătiţi.
Încearcă să nu faci acelaşi greseală. Să fie primul pas: să-ţi creezi o motivatie proprie şi de nezdruncinat cu argumente şi pe care le poţi invoca celor care vor să te răzgândeşti şi să renunţi la obţinerea realului venit pasiv.
Dacă toate acestea există, poate să vină următorul pas, pe care îţi voi trimite peste două zile.

Mult success şi o zi bună!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése